Bestuursverkiezingen N-VA Zelzate op 22 mei 2011

Op 23 mei 2011

Zelzate – 23 mei 2011 – Gisteren, zondag 22 mei 2011 om 15 uur vonden in Zelzate de bestuursverkiezingen van N-VA Zelzate plaats. Onder toeziend oog van 2 waarnemers van het arrondissementeel bestuur, Lies Nys uit Gent en Kris D’hooge uit Lochristi.

 Voor de functie van voorzitter was Roets Wesley de enige kandidaat en werd met unanimiteit van de stemmen verkozen, net als ondervoorzitter De Dobbelaere Marnix. De zes kandidaten voor het bestuur: De Graeve Cindy, De Graeve Patrick, De Meyer Danny, Herremans Herman, Van Branteghem Guido en Versteeg Marinus werden met ruime meerderheid verkozen.-

Volgend op de verkiezingen had N-VA Zelzate ook meteen haar eerste bestuursvergadering. Daar werden de kandidaturen voor de functies binnen het bestuur voorgelegd, gemotiveerd en besproken. Men kon zich kandidaat stellen voor: secretaris, penningmeester, verantwoordelijke jongerenwerking, verantwoordelijke organisatie, verantwoordelijke communicatie en ledenverantwoordelijke.

Graag willen wij ook nog mededelen dat ondervoorzitter De Dobbelaere Marnix, werd voorgedragen voor coöptatie in het arrondissementeel bestuur.

De samenstelling van het bestuur van N-VA Zelzate:

Voorzitter: Roets Wesley

Ondervoorzitter: De Dobbelaere Marnix

Secretaris: De Meyer Danny

Penningmeester: Versteeg Marinus

Ledenverantwoordelijke: De Graeve Patrick

Verantwoordelijke jongerenwerking: De Graeve Cindy

 N-VA Zelzate kan ook beroep doen op 2 losse bestuursleden: Van Branteghem Guido en Herremans Herman.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is