Martin Acke is 'wit konijn' N-VA Zelzate

Op 6 maart 2012, over deze onderwerpen: N-VA Zelzate, Verkiezingen

Gemeenteraadslid Martin Acke (57) was 25 jaar actief binnen CD&V en is in zijn partij opzijgezet nu Rik Laureys de kartellijst met 'Nieuw Zelzate' zal trekken. 'Omdat ik ondertussen gescheiden ben, heeft men mij bij CD&V de plaats van lijsttrekker afgenomen en daardoor ben ik uitermate teleurgesteld. Ik zal dan ook onmiddellijk mijn CD&V-mandaat in de gemeenteraad afgeven om mij volledig te kunnen wijden aan de komende gemeenteraadsverkiezingen voor NV-A. Ik ben altijd tegen overloperij geweest, maar de omstandigheden gaven me geen andere keus.

Ik ben eerst binnen CD&V op een zijspoor gezet en ben pas daarna ingegaan op het voorstel van NV-A', legt Acke uit. 'Ik ben altijd een voorstander geweest van het kartel van NV-A met CD&V. Hoewel ik eerst besloten had al mijn politieke deuren definitief te sluiten, ben ik toch blij met deze kans die de partij mij biedt', voegt Acke er nog toe.

'Deze jonge NV-A ploeg is erg opgezet met deze aanwinst, een man die uitblinkt in ervaring en dossierkennis. U bent erg welkom in onze warme partij', zei Siegfried Bracke, peter van NV-A Zelzate.

Voorts staan ook nog Linda Vereecke, Marnix Dobbelaere, Wesley Roets, Noël Geers en Herman Herremans prominent op de NV-A-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is