Met Belgerinkel naar de Winkel van 30 april tem 4 juni 2016

Op 24 december 2015, over deze onderwerpen: Economie, Horeca, Middenstand, Mobiliteit

De campagne “Met Belgerinkel naar de Winkel” 2016 werd deze week op gang geschoten met een brief aan alle gemeentebesturen. In 2016 loopt de actie van 30 april tem 4 juni en verloopt grotendeels zoals vorig jaar. Enige verschil: deelnemers krijgen nu per aankoop één lot waarmee ze 2 keer kans maken op winst: één keer op de nationale prijzen (door het lot te registreren op de Belgerinkel-website) en eenmaal op de lokale prijzenpot (door het lot te deponeren in de Belgerinkelspaardozen). We stappen dus terug af van het spaarsysteem.

Met Belgerinkel naar de Winkel is nog altijd de grootste fietscampagne in Vlaanderen, met meer dan 12.000 deelnemende handelaars, met op sommige dagen meer dan 30.000 geregistreerde loten, met heel ruime lokale persbelangstelling, en met een facebookpagina met meer dan 4.000 volgers.

De campagne was vorig jaar in Zelzate een succes. Schepen van Economie Martin Acke (N-VA) zette zijn schouders onder het project. Een tachtigtal handelszaken deden mee. Worden het er honderd dit jaar?

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is